🇺🇦🎓 ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ЗАВЕРШЕННЯМ НАВЧАННЯ НА ОНЛАЙН-КУРСАХ!

📚👩🏼‍🎓Науково-педагогічні працівники кафедр природничо-географічного факультету пройшлинавчання на онлайн-курсі для викладачів «Академічна доброчесність» на платформі«Prometheus» за підтримки українського відділу Американської Ради з міжнародної освіти ACTR/ACCELS.

🇺🇦‼️Академічна доброчесність базується на згоді усіх учасників академічного процесу дотримуватися правил та виконувати покладені на них обов’язки.

✅✏️ Доброчесність є необхідною й важливою складовою будь-якого істинного досвіду освіти – доброчесність з боку як викладача, так і здобувача вищої освіти.

👩🏼‍💻📊Викладачі прослухали 60-годинний курс, який складався з 6 модулів, які містили в собі лекційний матеріал, приклади з академічної недоброчесності, тестові завдання до кожного модуля і фінальне тестування.

💫📝Курс мав на меті ознайомлення науково-педагогічних працівників з необхідним інструментарієм для впровадження підходів до планування освітнього процесу, які допоможуть розвивати та зміцнювати культуру академічної доброчесності.

⭐️👏🏻За результатами тестування викладачі отримали відповідні сертифікати з проходження семінару. 

🇺🇦‼️ Дякуємо спікерам за цікавий і корисний матеріал який був представлений на семінарі.

Previous Article
Next Article