🇺🇦‼️ПІДВИЩУЄМО КВАЛІФІКАЦІЮ, УДОСКОНАЛЮЄМОСЯ ПРОФЕСІЙНО!

🇺🇦‼️ПІДВИЩУЄМО КВАЛІФІКАЦІЮ, УДОСКОНАЛЮЄМОСЯ ПРОФЕСІЙНО!

📚👩🏻‍🏫З 22 січня 2024 року по 22 березня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри географії та туризму у повному складі проходили стажування без відриву від роботи на базі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

📑✅ Стажування здійснювалося відповідно до груп забезпечення спеціальностей:
🇺🇦🎓доц. Арабаджи О.С., доц. Байтеряков О.З., доц. Гришко С.В., доц. Прохорова Л.А., ст. викл. Зав’ялова Т.В., ст. викл. Непша О.В. підвищували кваліфікацію з географічних дисциплін на кафедрі географії та методики її навчання (керівник стажування – д-р. геогр. наук, проф. Заставецька Л.Б.);

🇺🇦🎓проф. Бейдик О.О., доц. Арсененко І.А., доц. Донець І.А. з туристичних дисциплін на кафедрі географії України і туризму (керівник стажування – канд. геогр. наук, доц. Мариняк Я.О.).

✊🏼⭐Усі викладачі повністю виконали навчальну програму в обсязі 180 годин (6 кредитів ЕСТS) та отримали позитивну оцінку на засіданнях зазначених кафедр.

💐🏛️Дякуємо колективу Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка за отриманий досвід та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Previous Article
Next Article