🇺🇦🥳 ПИШАЄМОСЬ НАШИМИ НЕЙМОВІРНИМИ СТУДЕНТАМИ ТА МОЛОДИМИ ВЧЕНИМИ!

🏛️💫 Багатотисячна освітянська спільнота щиро вітає здобувачів вищої освіти Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького з призначенням академічної стипендії Президента України на ІІ семестр 2023-2024 навчального року!

📝‼️Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки України №316 від 13 березня 2024 року “Про призначення академічних стипендій Президента України на ІІ семестр 2023/24 н.р.

🏆💐 Ми щиро вітаємо з потужним досягненням:
🇺🇦🙋🏼‍♀️ Дьячкову Анастасію – здобувачку вищої освіти І року навчання за освітнім ступенем «Магістр» спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія)
природничо-географічного факультету;

🇺🇦🙋🏼‍♂️ Розумейко Назара – здобувача вищої освіти І року навчання за освітнім ступенем «Магістр» спеціальності 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології) факультету інформатики, математики та економіки, голову Студентської ради Університету;

🇺🇦🙋🏼‍♀️ Устюгову Ганну – здобувачку вищої освіти за освітнім ступенем «Магістр» спеціальності 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології) факультету інформатики, математики та економіки.

❤️👏🏻Бажаємо нашим талановитим студентам у майбутньому нових висот і перемог, аби отримана нагорода надихала на нові успіхи та сприяла реалізації наукового, освітнього та суспільно- громадського потенціалу!

💛💙Пишаємось та підтримуємо амбітну молодь незламного Університету!

🏛️💫Родина Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького вітає КИРІЄНКА ОЛЕКСАНДРА ГЕННАДІЙОВИЧА з призначенням разової стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді міста!

🇺🇦🙋🏼‍♂️Олександр Геннадійович є старшим викладачем кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту та аспірантом МДПУ імені Б. Хмельницького за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

🎓⭐Голова Ради молодих вчених МДПУ імені Б. Хмельницького.

🔥⚽Голова комітету арбітрів, а також голова контрольно-дисциплінарного комітету ГО «Мелітопольська федерація футболу».

🏆👕Спостерігач арбітражу Запорізької обласної асоціації футболу.

🔝👨🏻‍🎓Фахівець відділу фізичного здоров’я населення управління фізичної культури та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області.

📝👏🏻Стипендіата було нагороджено грамотою Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України за розвиток фізичної культури і спорту за популяризацію здорового способу життя в Запорізькій області.

🏅⚽В 2020 році отримав Відзнаку (медаль) Української асоціації футболу. В 2021 році отримав почесну грамоту від Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу в м. Мелітополі. Також в 2021 році отримав диплом від Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за популяризацію фізичної культури і спорту у м. Мелітополі.

✅🇺🇦В 2023 році нагороджено Грамотою Мелітопольського міського голови Івана Федорова за особистий внесок у розвиток ігрових видів спорту, популяризацію здорового способу життя, організацію й проведення фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів.

🎓🏛️Активний учасник та член оргкомітетів всеукраїнських та міжнародних конференцій, форумів, семінарів. Автор публікацій в українських та закордонних виданнях, журналах, монографіях. Постійний учасник засідань та заходів, які проводить Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

💐⭐Бажаємо Олександру продовжувати невпинно йти до мети, нових життєвих перемог та подальших успіхів на освітній, спортивній та науковій нивах!

Previous Article
Next Article