🇺🇦👩🏼‍🎓 ВІВАТ НАЙКРАЩИМ ВИПУСКНИКАМ МАГІСТРАТУРИ!

🏛️📚10 січня у родині Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького справжнє свято – 479 талановитих та незламних випускників Університету отримали заповітні дипломи про вищу освіту!

👨🏻‍💻🚀 Сучасна комбінація LIVE заходу у поєднанні з віртуальним залом ZOOM-відеоконференцій об’єднала у спільних емоціях щастя та гордості більше 200 учасників – шановних випускників, їх батьків та друзів, науково-педагогічний колектив, команду здобувачів вищої освіти та партнерів Альма-матер!

🇺🇦🙋🏼‍♀️ З вітальним словом до всіх присутніх звернулась ректор університету, кандидат психологічних наук, доцент Наталя ФАЛЬКО, декани факультетів і директор інституту: к.і.н., доцент Лариса ПОЛЯКОВА, к.ф.н., доцент Тетяна СІРОШТАН, к.п.н, доцент Ернест МУРТАЗІЄВ, к.б.н, доцент Сергій ПОДОРОЖНІЙ та к.п.н., доцент Наталя ГУЗЬ.

🥳💐 Мить тріумфу випускників, хвилини гордості за їх високі освітні, наукові, спортивні та суспільні здобутки, загальна атмосфера єдності та перемоги знання – саме таким запам’ятається цей день в історії Університету!

👩🏼‍🎓🎉Вітаємо наших амбітних амбасадорів освіти і науки!

‼️🇺🇦Саме вам – молодим, прогресивним, незламним – своєю працею прославляти рідну Альма-матер на всю Україну та світ!

‼️🇺🇦Саме Вам випало у такий нелегкий воєнний стан, підтвердили свою стійкість духу, непохитність та професіоналізм!

💛💙Пишаємося новим поколінням кваліфікованих фахівців і бажаємо не зупинятися у професійному розвитку та використовувати кожну можливість на шляху до своїх мрій та самовдосконалення!

💐🎓Шановні випускники! Нехай отриманий диплом стане не просто документом про вищу освіту, він буде провідників у бурхливе та творче життя, де є місце професіоналізму та педагогічній майстерності!

🇺🇦⭐️Вітаємо! Радіємо! Пишаємось!
🇺🇦‼️ Віват випускникам магістратури Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького 2023 року

 

Previous Article
Next Article