ПРОДОВЖУЄМО СПІВПРАЦЮ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ🏛️📚

✅🌍23 листопада 2023 року на кафедрі географії та туризму природничо-географічного факультету відбувся майстер-клас на тему: «Чат GPT: підготовка до проведення уроків географії» з нагоди 100-річчя Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

✅🤵Спікером заходу виступив Ігор Олександрович Венгеренко – вчитель географії Нікопольського ліцею №6 Нікопольської міської ради Дніпропетровської області.

✅👩‍🎓 На заході були присутні викладачі та здобувачі природничо-географічного факультету МДПУ імені Богдана Хмельницького, вчителі географії м. Мелітополь, Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей.

✅📱Ігор Олександрович ознайомив присутніх з можливостями використання чату GPT на уроках географії у ЗЗСО, навів приклади використання цього застосунку для здобувачів та викладачів ЗВО. Майстер-клас був інформативним, змістовним, мав цікавий матеріал та візуальний контент, була можливість безпосередньо на заході набути практичних навичок роботи з чатом GPT.

✅👬Зустріч пройшла у дружній та доброзичливій атмосфері! Дякуємо Ігорю Олександровичу за обговорення такого актуального питання й можливість перейняти такий необхідний досвід!

Previous Article
Next Article