СЕМІНАР «ОСКАРЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНТРОЛЬНИХ ЗАХОДІВ: ПРОЦЕДУРИ І МЕХАНІЗМИ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

🎓✅19 червня 2024 року на природничо-географічному факультеті був проведений семінар для здобувачів вищої освіти на тему  «Оскарження результатів контрольних заходів: процедури і механізми»

Мета заходу: познайомити здобувачів вищої освіти  всіх рівнів з процедурою оскарження результатів контрольних заходів.

Спікер: ст. викл. Непша О.В. – фахівець Центру експертизи та моніторингу якості освітнього  процесу МДПУ імені Богдана Хмельницького

✅📝На семінарі спікер заходу познайомив здобувачів з «Положенням про організацію освітнього процесу в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького» та більш детально загострив увагу присутніх на процедурі оскарження результатів контрольних заходів, як-то іспит, залік, захист курсової роботи та практики.

✅📝Кожен здобувач вищої освіти університету має право на оскарження процедури проведення та результатів контрольних заходів які регламентовані в пункті 9.5.4.12. «Положення про організацію освітнього процесу в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького». У  разі подання заяви здобувачем щодо оскарження процедури проведення або результату контрольного заходу з навчальної дисципліни, розпорядженням ректора університету створюється апеляційна комісія. Апеляційна комісія працює на засадах демократичності, прозорості, об’єктивності та відкритості відповідно до законодавства України.

👩🏼‍🏫✏️На заході були присутні – здобувачі вищої освіти, заступник декана з навчальної роботи, куратори академічних груп. Здобувачі в кінці семінару мали змогу задати питання спікеру, на які отримали ґрунтовні відповіді.

🇺🇦✊🏻Зустріч пройшла в доброзичливій та невимушеній атмосфері!

Previous Article