🇺🇦🎓 АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ В ДІЇ!

🏛️💫15 травня 2024 року в рамках тижня науки в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького на природничо-географічному факультеті в онлайн-форматі було проведено семінар на тему: ✅🇺🇦«Академічна доброчесність при написанні наукових публікацій, курсових та дипломних робіт».

👨🏻‍🎓⭐️Спікер: відповідальний за перевірку результатів академічної діяльності суб’єктів освітнього процесу на природничо-географічному факультеті старший викладач Непша Олександр Вікторович.

🙋🏼‍♀️📚На заході були присутні здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти всіх освітніх програм факультету, відповідальні особи з питань моніторингу і протидії академічної недоброчесності на кафедрах факультету, викладачі.

✊🏻📝Здобувачі були ознайомлені з основними документами з дотримання академічної доброчесності в університеті, такими як
🔺«Положення про запобігання академічного плагіату в освітній діяльності Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. П-460-52-96-2022»,
🔺«Положення про академічну доброчесність у Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького. П-458-52-96-2022»,
🔺Кодекс академічної доброчесності Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. П-462-52-96-2022»,
🔺«Порядок застосування програмних засобів з метою запобігання та протидії проявам академічної недоброчесності в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького».

🏛️‼️Здобувачі мали змогу отримати відповіді на питання, пов’язані з дотриманням академічної доброчесності при написанні наукових публікацій, курсових та дипломних робіт.

Previous Article
Next Article