«ІНТЕГРАЦІЯ УКРАЇНСЬКИХ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР: РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ»

👩‍🏫🏫21 квітня 2023 в рамках проведення на природничо-географічному факультеті  Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інтеграція українських наукових досліджень в міжнародний простір: регіональний аспект», присвячену 100-річчю Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького було проведено спільне засідання секцій з галузі права: «Міжнародне право в контексті геополітичних змін сьогодення» та «Суверенітет держави: теорія сучасного етапу у воєнний та післявоєнний час».

👩‍💻🚩Засідання розпочав голова секції професор Козар Ю.Ю. який зазначив, що наукова конференція проводиться в рамках сторічного ювілею Мелітопольського державного університету імені Богдана Хмельницького, який є науковим та освітянським осередком південного сходу України, наш виш займає лідируючі позиції в рейтингу серед педагогічних закладів вищої освіти України

👩‍💼✊З привітальним словом до учасників засідання секції звернулась в.о. ректора університету доц. Фалько Н.М. В своєму зверненні Наталія Миколаївна вказала на необхідність спілкування наших науковців з науковцями інших закладів вищої освіти в умовах воєнної агресії, залучення здобувачів вищої освіти до наукових досліджень та побажала учасникам засідання плідної роботи.

👩‍🏫🤝В рамках співпраці закладів вищої освіти з вітальним словом до учасників засідання звернувся ректор ПЗВО «Кам’янець-Подільський податковий інститут» кандидат юридичних наук Савчук Денис Анатолійович. Денис Анатолійович відзначив, що наші виші поєднує насправді давня співпраця як на освітянський ниві так і науковій діяльності. На теперішній час здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 Право МДПУ імені Богдана Хмельницького проходять виробничу практику з фаху на базі Кам’янець-Подільського податкового інституту.

📝👩‍🏫В цілому в засіданні взяли участь 32 учасники, серед них науковці закладів вищої освіти, аспіранти, фахівці-практики, здобувачі вищої освіти спеціальності 081 Право. Географія учасників засідання секції наступна: Харківський національний університет внутрішніх справ, ПЗВО «Кам’янець-Подільський податковий інститут», ВСП «Фаховий коледж економіки, права та  інформаційних технологій» ПЗВО  «Кам’янець-Подільський податковий інститут», Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

📚🙋Всі учасники засідання мали змогу донести до аудиторії свої наукові доробки з багатьох питань юридичної науки з акцентом на сучасний стан в Україні. Доповіді учасників засідання жваво обговорювались.

Previous Article
Next Article