🗺️📚УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ГЕОГРАФІЇ ТА ТУРИЗМУ В МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

📆‼️18-19 квітня 2024 року викладачі та здобувачі кафедри географії та туризму брали онлайн участь у V Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу», яка проходила на базі Комунального закладу вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради.

✅📑 Одним із співорганізаторів конференції був і Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького.

🙋🏼‍♀️🇺🇦Кафедру географії та туризму на науковій конференції представляли к. геогр. н., доц., проректор з науково-педагогічної роботи, зовнішніх зв’язків і стратегічного розвитку університету Арабаджи О.С., ст. викл. Непша О.В. та студенти ‒ члени студентського наукового гуртка «Всесвіт».

⭐️👥Члени студентського наукового гуртка представили свої доробки в секції «Проблеми та актуальні завдання розвитку менеджменту та туризму в сучасних умовах»:

  1. Коваль Дмитро ‒ здобувач 1 курсу спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія), тема доповіді: «Сільський туризм як один із чинників розвитку сільських територій» (наук. керівник ст. викл. Непша О.В.).
  2. Олена Миколаївна ‒ здобувачка 1 курсу спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія), тема доповіді: «Адаптивний туризм як засіб соціальної адаптації осіб з особливими потребами» (наук. керівник ст. викл. Непша О.В.).

🥳‼️Усі учасники конференції отримали збірник матеріалів конференції та сертифікати участі.

🇺🇦🤝🏻 Бажаємо викладачам та здобувачам подальших здобутків у науковій діяльності!!!

Previous Article
Next Article