🇺🇦⛹🏼‍♂️ МДПУ СПОРТИВНИЙ!

🌍🚴🏼‍♂️6 квітня по всьому світу відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, що був започаткований у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом, а 7 квітня все прогресивне людство відзначає «Всесвітній день здоров’я».

👥🇺🇦Незламні освітяни Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького свідомі того, що спорт та здоров’я мають унікальну силу для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку.

🔥🏋🏼‍♂️Традиційним у ці дні стало проведення різноманітних спортивних подій – змагань, турнірів, ігор дружби та онлайн-флешмобів! Незважаючи на виклики сьогодення, ми продовжуємо сторічні спортивні традиції та проводимо ці дні активно та «здорово», проводячи низку заходів спрямованих на розуміння спорту і здоров’я, як важливих складових нашого суспільного життя.

🇺🇦💪🏼Чистота помислів та вчинків є тим символом, на якому повинно здійснюватися виховання молоді на принципах стійкості, чесності та гідності! Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – це запорука нашого благополуччя та процвітання, стійкості, фізичної й духовної сили!

‼️Обираємо рух тільки вперед!
🇺🇦Тримаймо спортивний стрій!

Previous Article
Next Article