⭐️🗺️ВІДКРИВАЄМО СВІТ РАЗОМ З ГЕОГРАФАМИ МДПУ!
СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ГЕОГРАФА!

👩🏼‍💻🇺🇦28 березня 2024 року кафедрою географії та туризму Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького було організовано і проведено в онлайн-форматі День географа України.

👨🏼‍🏫✅У святі взяли участь співробітники факультету, викладачі університету, вчителі і студенти Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Кіровоградської, Житомирської, Полтавської, Хмельницької і Черновецької областей. Всього свято з’єднало більше 100 учасників.

🥳🙋🏼‍♀️На початку свята гостей привітала декан факультету, доцент Лариса Полякова. Завідувачка кафедри географії та туризму доцент Світлана Гришко ознайомила присутніх з історією становлення та розвитку географічної науки і освіти в МДПУ імені Богдана Хмельницького.


🎥🔥Особливе захоплення в учасників викликала демонстрація спеціально підготовленого відео з флешмобом, під час якого під гаслом «Відкриваємо світ разом з географами МДПУ» студенти, випускники, викладачі університету з різних куточків України та світу привітали географів зі святом.

📚🎙️Єднанню географів сприяв запропонований організаторами «вільний мікрофон», під час якого учасники не лише привітали всіх зі святом, але й поділились власними спогадами про роки навчання на географічному факультеті, згадали своїх вчителів і цікаві моменти студентського життя.

🇺🇦🎓У другій частині свята Дня географа України доцентом кафедри географії та туризму доцентом Олегом Байтеряковим було проведено майстер-клас на тему: «Грошові знаки як джерела географічної та культурологічної інформації».

💰📝 Під час майстер-класу було надано характеристику географічного та культурологічного змісту грошових знаків та виявлено методику їх застосування в шкільному курсі географії.

💛💙Наприкінці заходу учасники висловили слова подяки за чудово організоване свято і отриману нову інформацію, а також висловили побажання нових, корисних зустрічей!

Previous Article
Next Article