🇺🇦👩🏼‍🎓 ВІТАЄМО З ЧЕРГОВИМ ПОТУЖНИМ ДОСЯГНЕННЯМ НА НАУКОВІЙ НИВІ!

🏆💐Колектив Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького щиро вітає аспірантку кафедри історії та археології, природничо- географічного факультету ВЛАСОВУ ВІКТОРІЮ та її наукового керівника, кандидата історичних наук, доцента, декана природничо-географічного факультету ПОЛЯКОВУ ЛАРИСУ ІВАНІВНУ з ‼️🇺🇦ПЕРЕМОГОЮ ТА ПРИСУДЖЕННЯМ ПРЕМІЇ Національної академії наук для молодих учених і студентів за кращі наукові роботи за підсумками конкурсу 2023 року!

🏛️⭐️6 березня 2024 року Президія Національної академії наук України на своєму черговому засіданні присудила премії НАН України для молодих учених і студентів за кращі наукові роботи за підсумками конкурсу 2023 року, проведеного відділеннями НАН України.

🇺🇦🙋🏼‍♀️Наш університет був представлений науковою роботою на тему «Жінки в державотворенні України під час національно-визвольної боротьби 1917-1921 рр.».

📝✅У конкурсній роботі розглянуті жінки, які проявили себе на громадсько-політичний арені, а також безпосередньо беручи участь у військових діях — це медикині, лікарки, розвідниці. На основі їхніх власних спогадів, або ж мемуарів їхніх побратимів, сучасників, визначені спільні та відмінні риси жіночого досвіду періоду Української революції.

‼️✏️Також у роботі розглянуто який внесок жінки зробили у розвиток української державності. Визначено як саме жінки різних професій та походження розуміли для себе боротьбу українського народу, який сенс вкладали в свою діяльність на користь України.

💫🎓Вітаємо переможниць з заслуженою відзнакою! Пишаємось нашими прогресивними молодими науковцями та досвідченими майстрами педагогічної справи!

📚💐Бажаємо наступних перемог, натхнення і сил й надалі розвивати українську науку!

🇺🇦✊🏼Тримаємо освітній фронт разом! Слава Україні!

Previous Article
Next Article