🏛️📚 ДО УВАГИ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ УНІВЕРСИТЕТУ

🗓️14 березня 2024 р. на кафедрі географії та туризму в рамках програми «Гість університету» відбулася гостьова лекція Смаля І.В. − кандидата географічних наук, професора кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету Короля Данила, капітана ЗСУ, учасника бойових дій на тему: «Туризм: сучасні виклики».

📢Під час лекції Ігор Вікторович ознайомив присутніх з сучасним станом розвитку туристичної індустрії в Україні в умовах війни, окреслив проблеми та наголосив на зміні пріоритетів в туристичній галузі, детально зупинився на розвитку нового напряму туризму – військового туризму. Також були окреслені перспективи подальшого розвитку туризму у військовий та повоєнний час в Україні та конкретно у Приазов’ї.

👩‍🎓👩‍🏫На лекції були присутні здобувачі спеціальностей 242 Туризм та 014.07 Середня освіта (Географія) першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, науково-педагогічні працівники МДПУ імені Богдана Хмельницького.

👏Дякуємо Ігорю Вікторовичу за інформативний, змістовний та цікавий лекційний матеріал, який викликав значний інтерес та жваве обговорення! Дякуємо здобувачам та колегам за інтерес до нашого заходу, а також сподіваємось на плідну співпрацю на благо подальшої розбудови туристичної галузі в Україні!

Previous Article
Next Article