🇺🇦⚽️ ДО УВАГИ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ УНІВЕРСИТЕТУ

🏅💪🏼6 березня 2024 року кафедра теорії та методики фізичного виховання і спорту Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького провела науково- методичний семінар з міжнародною участю:
📚🏟️”Актуальні проблеми сучасної системи підготовки футболістів в практиці спортивних досягнень: український та європейський досвід” у форматі ZOOM- відеоконференції.

🙋🏻‍♂️🔥У якості спікера був присутній український футболіст, найкращій бомбардир чемпіонату Німеччини серед юнацьких команд, тренер-вихованець ФК “Динамо” (Київ) та ФК “Борусії” (Дортмунд, Німеччина) Володимир Богданов.

✅⚽️ В минулому гравець юнацької збірної України, Богданов Володимир тренувався під керівництвом головного тренера англійського Ліверпуля – Юргена Норберта Клоппа, який неодноразово визнавався тренером року в Німеччині та Англії та Європі, а також був переможцем Ліги Чемпіонів УЄФА.

🙋🏻‍♂️🔥 Другим спікером був не менш відомий український футболіст та тренер Віталій Середа, вихованець ФК “Мелітополь” та випускник магістратури Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького за спеціальністю 014.11 “Фізична культура”.

‼️💫Віталій грав у клубах “ОЛКОМ” (Мелітополь), “МИР” (Горностаївка), ФК “Нікополь” ( Нікополь). Після того, як закінчив кар’єру футболіста, почав тренерську діяльність. Протягом десяти років працює тренером воротарів в команді “Оболонь” (Київ).

📝🏆У ході активного обговорення окресленої теми спікери поділилися своїми знаннями щодо сучасної системи підготовки футболістів на практиці та надали науковообгрунтовану порівняльну характеристику системам підготовки в Україні та Німеччині.

🏃🏻‍♂️🇩🇪Багато було запитань про футбольні школи та принципи підготовки юних футболістів в Україні та Німеччині.

👨🏻‍💻🇺🇦 Викладачі та здобувачі природничо-географічного факультету також прийняли активну участь у заході і отримали відповіді на всі свої запитання.

🚀✅Година спілкування пролетіла зі швидкістю звука і всі причетні до нашого заходу залишились в гарному настрої та получили цікавий інформативний досвід. Дякуємо всім за участь!

Previous Article
Next Article