🇺🇦🏆ОБЛАСНИЙ КОНКУРС «ВЧИТЕЛЬ РОКУ – 2024» В НОМІНАЦІЇ «ГЕОГРАФІЯ»

🇺🇦👨🏻‍🎓Протягом січня і початку лютого 2024 р. доцент кафедри географії та туризму О.З. Байтеряков як заступник голови журі брав участь в обласному конкурсі «Вчитель року» у номінації «Географія».

✅🏛️ У конкурсі змагались 10 вчителів географії різних навчальних закладів Запорізької області. Конкурсантам довелось пройти низку різноманітних професійних випробувань і продемонструвати свою педагогічну майстерність і фахову компетентність.

📝📍 Загалом конкурс складався з 5 етапів:
🔺комп’ютерне тестування (визначення рівня професійної компетентності);
🔺«Практична робота» (виявлення вміння конкурсанта розробляти та виконувати практичні завдання з використанням інтернет-ресурсів);
🔺«Майстерка» (виявлення і презентація вміння конкурсанта адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів);
🔺«Дослідження» (виявлення вміння конкурсанта проєктувати дослідницько-пошукову діяльність учнів);
🔺«Дистанційний урок» (демонстрація учасником конкурсу педагогічної майстерності з організації освітнього процесу в дистанційному режимі за участю учнів шкіл м. Запоріжжя).

⭐🙋🏼‍♀️Під час конкурсу учасники продемонстрували завзятість, власні підходи до виконання завдань і творчі методи у їх презентації. Лідери змінювались практично під час кожного випробування. Журі багато часу приділяло обговорюванню особливостей проведення кожного етапу і оцінці кожного учасника, щоб отримати достеменний результат.

💐🥳За результатами всіх етапів конкурсних випробувань перше місце посіла вчитель географії комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради Попач Леся Василівна.

‼️🇺🇦 Журі бажає їй достойно представити Запорізьку область на Всеукраїнському етапі конкурсу.

Previous Article
Next Article