Відкриті лекції для школярів

photo_2023-04-06_16-19-39

Минулий тиждень на природничо-географічному факультеті був яскравим, так як були проведені ряд відкритих лекцій для школярів викладачами наших кафедр .

28.03.2023 року кафедра теорії і методики фізичного виховання і спортивних дисциплін провела відкриту лекцію для школярів за темою «Нові вектори розвитку фізичної культури та спорту в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького» .

На зустрічі були присутні викладачі кафедри, гаранти освітніх програм та випускники 11-х класів м. Запоріжжя, Івано – Франківська та тимчасово окупованих територій.

На лекції були висвітлені наступні питання:

  • Вектори розвитку фізичної культури і спорту у МДПУ ім. Б. Хмельницького в умовах воєнного стану.
  • Питання про важливість вибору майбутньої професії для молодої людини.

Була надана інформація про спеціальності та освітні програми, які працюють на кафедрі ТМФВ і СД.

29.03.2023 р. к.і.н., доцент Полякова Л.І. провела відкриту лекцію на тему : «Українська-національна революція 1917-1918 рр.».

Лекція була присвячена подіям пов’язаним з подіями 1917 р. в Російській імперії, утворенням законодавчого органу Української Центральної Ради і початком Української революції.

Лекцію відвідали учні шкіл м. Мелітополя, Івано-Франківського фахового коледжу ЛНУП. Дякуємо нашим викладачам за Вашу плідну працю!🇺🇦👩‍🎓

Previous Article
Next Article