🇺🇦👩‍🎓 РАДА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ПОВІДОМЛЯЄ

👩‍💻📚14 березня 2023 р. представники Ради молодих вчених Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у засіданні Спілки Рад молодих вчених.

💭👩‍🏫З вступним словом виступив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. Потім Голова Ради молодих учених МОН України Олеся Ващук, розповіла про нову стратегію діяльності Рад молодих учених. Про основні задачі на квітень 2023 р. 

✅✏️Потім були обговорені питання щодо проблем, можливостей та викликів у діяльності Рад молодих вчених, а саме, щодо проблем з якими зіткнулися молоді вчені у переміщених ЗВО та ЗВО з прифронтових областей, про обмеження виїзду за кордон, про присудження стипендій Верховної ради України та інше. Також обговорювалась подальша співпраця з Радами молодих вчених інших установ та закладів вищої освіти.

🇺🇦✊Спілка Рад молодих вчених – це постійний захід, який проводиться Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України з метою обговорення поточних проблем та шляхів їх вирішення; стану та перспектив розвитку Рад молодих вчених; методів активізації діяльності та помноження результативності роботи.

новость 2
Previous Article
Next Article