Вітаємо з Всесвітнім днем Туризму!

Чому ми відзначаємо всесвітній день туризму?

Всесві́тній де́нь тури́зму — свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 році в місті Торремолінос, Іспанія.У жовтні 1997 року Україна стала дійсним членом Всесвітньої туристської організації — головної міжнародної міжурядової організації у сфері подорожей і туризму, що є виконавчим органом ООН та займається активізацією та розвитком туризму, розробкою та впровадженням світової туристичної політики.У вересні 1999 року на XIII сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристської організації, що проходила у м. Сантьяго (Чилі), Україну було обрано до Виконавчої ради організації.

Перевіримо ваші знання?

У день туризму ми вирішили вам приготувати цікаві питання, щоб ви могли довести, що ви є справжніми туристами! Нижче ми залишили посилання, де ви можете перевірити себе.

Посилання: https://docs.google.com/forms/d/1yMVEU4_xgg97uGYhJXTBihdYOgwyKAr_-7hQSyAPGlY/edit

Хочемо вас проінформувати!

“Студентська Рада Природничо-географічного факультету запрошує взяти участь у онлайн-флешмобі “#подорожуюразомзмдпу”
Запости фотографію з будь якої точки України або світу з хештегом “подорожуюразомзмдпу” та відмічай нас в соціальних мережах!

 

Підписуйтесь на сторінку Студентської Ради Природничо-географічного факультету в Instagram аби не пропусти цікавих новин!
Previous Article
Next Article