Дурмаджи Артем Олександрович

Народився 22 лютого 1998 року в місті Мелітополь,Запорізької області.
Освіта: повнавищаосвіта (магістр).

З 2015 р. по 2019 р. навчався у Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького за напрямом підготовки «Фіізичне виховання», отримала диплом бакалавра за кваліфікацією«Вчитель фізичної культури та тренер».

З 2019р. по 2021 р. навчався у Мелітопольському державному педагогічномууніверситетіімені Богдана Хмельницького за напрямомпідготовки «Філологія. Українська мова та література», отримала диплом магістраза кваліфікацією «Вчитель української мови та літератур».

З 2021р. навчаюсь в аспірантурі Мелітопольського державного педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького за спеціальністю 032 «Історія та археологія».

Тема дисертаційного дослідження: «Мелітопольщина в роки Другої Світової війни (1941-1943 роки)»

Науковий керівник: Доцент кафедри історії та археології Полякова Л.І

Мета і завдання дослідження: відтворення важливих подій що сталися на Мелітопольщині в роки Другої Світової війни

Об’єкт дослідження: Мелітопольщина в роки Другої Світової війни (1941-1943 роки).

Методи дослідження: Методологічну основу дослідження становлять принципи історизму та об’єктивності. Для досягнення мети і вирішення завдань використовувалися методиісторіографічного аналізу, синтезу, історико-хронологічний, біографічний метод, метод порівняльного аналізу наукових праць.

Основні публікації:Дурмаджи А.О., Волкова І.В. Топологічні ознаки в оповіданні Панаса Мирного «Лихий попутав». Мова. Свідомість. Концепт: зб. наук. статей / відп. ред.О. Г. Хомчак. – Мелітополь: ФОП Однорог Т.В., 2021. – Вип. 11. – 250 с.