ПРИРОДНИЧО-ГЕОГРАФІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ В СВОЮ КОМАНДУ

📚🥳20 березня 2024 року відбулася потужна мотиваційна зустріч представників Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького з майбутніми вступниками – випускниками шкіл м. Енергодара, м. Мелітополя, Мелітопольського району, Приазовської ОТГ, яка була організована природничо-географічним факультетом!
⭐🏛️Природничо-географічний факультет за більше, ніж 60 років свого існування став потужним центром впровадження нових освітніх ідей та місцем становлення багатьох тисяч педагогів-професіоналів та дослідників!
🙋🏻‍♀️📝Викладачами та студентами були підготовлені цікаві презентації про спеціальності, які є на факультеті.
‼️🇺🇦До презентації калейдоскопу освітніх, наукових, громадських, спортивних та творчих можливостей університету та безпосередньо природничо-географічного долучились:
✅👩🏼‍🎓 декан факультету, доцент Полякова Лариса Іванівна ;
✅👩🏼‍🎓 завідувачі кафедр природничо-географічного факультету;
✅👩🏼‍🎓 відповідальний секретар приймальної комісії Дубяга Світлана Миколаївна;
✅👩🏼‍🎓 голова Студентської Ради природничо-географічного факультету Мовчан Анастасія.
🏅⛹🏼‍♂️Кафедра ТМФВіС розповіла про нову спеціальність, яка відкрилася 017 Фізична культура і спорт , а також про спеціальність 014.11 Середня освіта.(Фізична культура).
👨🏼‍⚖️⚖️Зацікавленість у присутніх викликала спеціальність 081 Право. Було розкрито умови вступу для всіх категорій абітурієнтів.
📃🏞️Кафедра історії та археології розповіла про переваги спеціальностей 014.03 Середня освіта.(Історія)та 032 Історія та археологія.
🌍🧭Широко представлені географічні спеціальності та їх ОПП . Серед них:
📍014.07 Середня освіта.(Географія)
ОПП: Середня освіта. Географія. Біологія
ОПП: Середня освіта. Географія. Фізична культура
ОПП : Середня освіта. Географія. Іноземна мова (англійська)
⭐✈️А також на кафедрі географії та туризму є цікава та сучасна спеціальність 242 Туризм і рекреація.
🙋🏻‍♀️💫Вступники стали активними учасниками заходу, задавали питання, цікавились більш детальною інформацією з приводу вступу на ту чи іншу освітню програму!
💙💛Впевнені, що незабаром вони та багато інших вступників поповнять дружню природничо-географічного факультету та всього Університету!
Возможно, это изображение 2 человека и текст

Previous Article
Next Article