ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТРЕТЬОЇ МІСІЇ УНІВЕРСИТЕТУ НА МІЖНАРОДНІЙ ОСІННІЙ ШКОЛІ «Лідерство, залучення та широка інклюзія в співпраці університетів та громад»

✅📝В рамках імплементації проєкту Центр досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті» -Jean Monnet Centre of Excellence ESSIE – 101085552 – ERASMUS-JMO-2022-COE та у синергії з проєктом напряму Еразмус+ КА2 «Університети-Громади: Посилення співпраці» 101083077 — UNICOM — ERASMUS-EDU-2022-CBH протягом 30 жовтня – 3 листопада 2023 року відбувається 🍁🏫 ОСІННЯ ШКОЛА «Лідерство, залучення та широка інклюзія в співпраці університетів та громад».
⭐💁🏻‍♀️ Активним учасником проектів є МДПУ імені Богдана Хмельницього у партнерстві з Українською асоціацію дослідників європейських цінностей в освіті (AREVE), 🇮🇹 факультету педагогічних наук DISFOR – Університет Генуї (Італія), 🇩🇪Інституту сервісу менеджменту (Німеччина) та 🇺🇦 Українського державного університету імені Михайла Драгоманова.
👩🏻‍💻📚1 листопада проректор з науково-педагогічної роботи, зовнішніх зв’язків і стратегічного розвитку Олена Арабаджи презентувала досвід МДПУ імені Богдана Хмельницького щодо реалізації третьої місії Університету.
✊🏻🇺🇦 У онлайн-доповіді пані Олена підкреслила, що протягом сторічної історії Університет відігравав важливу роль у розвитку й становленні громадянського суспільства, соціальному та культурному житті Мелітопольщини, активно співпрацював з міською владою, громадськими організаціями, бізнес-структурами та різноманітними соціальними інституціями.
✅⭐Особливо яскраво соціальна місія Університету проявилась у реалізації засад державної та регіональної етнополітики, підтримки багатьох міжкультурних ініціатив і проєктів, спрямованих на розвиток і самовираження етнічних спільнот Мелітополя.
‼️🏛️З початком повномасштабної війни Університет продовжує свою соціальну місію:
📍🇺🇦посилена взаємодія з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Запорізькою обласною воєнною адміністрацією;
📍🇺🇦 проводиться активна волонтерська робота та психологічна підтримка учасників війни та ВПО;
📍🇺🇦 різноманітною є участь викладачів та здобувачів освіти у роботі Центрів відкритого простору допомоги «Саме тут» у Запоріжжі, Києві, Львові, Дніпрі.
✅🗺️МДПУ імені Богдана Хмельницького є активним партнером Мелітопольської міської ради у соціальних та культурних проектах, учасником розробки Дорожньої карти реінтеграції та повоєнного відновлення Мелітопольщини тощо.
🏛️❤️ Дякуємо за увагу до досвіду МДПУ імені Богдана Хмельницькогоо та участь викладачів Університету в обговоренні презентації.
Нет описания фото.
Previous Article
Next Article