ДО УВАГИ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ УНІВЕРСИТЕТУ

🏛️👨🏼‍🎓5 жовтня 2023 відбулося засідання круглого столу на природничо-географічного факультеті «Вища освіта в контексті суспільних викликів: історичні традиції, юридичні горизонти, здоров’я нації, сталий розвиток» в рамках проведення І Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна вища освіта: досягнення, виклики та перспективи розвитку в умовах невизначеності», присвяченій 100-річчю МДПУ імені Богдана Хмельницького.
✅👩🏼‍💻Модератором заходу виступила декан факультету, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії та археології Лариса Полякова.
🌐🚀До участі у засіданні долучилися науковці та практики, як із закордонних, так і вітчизняних закладів-партнерів, а також викладачі та здобувачі нашого факультету.
📝📍Серед спікерів заходу Мілєн Руменов Пенерлієв (Болгарія), Снежанка Добрева Георгиева (Болгарія), Юлиян Минчев Асенов (Болгарія), Милена Георгиєва (Болгарія), Лепський Максим Анатолійович (ЗНУ), Дорошенко Едуард Юрійович (ЗДМУ), Попович Тетяна Григорівна (Науково-дослідний інститут приватного права і підприємництва імені академіка Ф.Г.Бурчака), Горошкова Лідія Анатоліївна (Національний університет «Києво-Могилянська академія»), Мединський Сергій Володимирович, Ситник Олександер Миколайович, Прохорова Лариса Анатоліївна, Непша Олександр Вікторович.
📚💁🏻‍♀️Доповідачі розкривали проблемні питання з різних галузей освіти та науки в умовах сьогодення, а слухачі жваво включалися у процес їх обговорення. Дискусія вийшла насиченою і плідною, а всі учасники заходу отримали позитивні враження та задоволення від його результатів.
🇺🇦👏🏻Щиро дякуємо за співпрацю та сподіваємося на подальші наукові зустрічі!
Нет описания фото.

Previous Article
Next Article