УСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПИТАНЬ ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ

28 березня 2023 р. на кафедрі географії та туризму була проведена установча онлайн-конференція для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти з питань проходження виробничої (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) та виробничої практики (з фаху) для здобувачів спеціальності 242 Туризм. 

На установчій онлайн-конференції керівники практик донесли до здобувачів інформацію про терміни проходження практик, бази практик, програми практик, вимоги до звітної документації з проходження практик. 

В роботі конференції також брали участь заступник декана з організаційно-виховної роботи, питань практик і працевлаштування – ст. викл. Непша О.В., завідувач кафедри географії та туризму – доц. Гришко С.В., методисти з педагогіки – проф. Воровка М.І., доц. Марецька Ю.І., методист з біології – проф. Солоненко А.М., методисти з іноземної мови – доц. Маслова А.В., ст. викл. Подпльота С.В. Онлайн-конференція пройшла в форматі діалогу викладачів-керівників практик, методистів та здобувачів. Студенти-практиканти мали змогу задати питання, а керівники відповісти на них. 

Зустріч пройшла в діловій, доброзичливій атмосфері!

Возможно, это изображение 6 человек и текст «пержавний плн мелтопольський державний педагогчний й nn унверситет IMEHI богдана хмельницького 一 1923 природничо-географичний факультет енбогдана кафедра географ" та туризму донецырина установча конференция 3 проходженнями виробничой практики здобувачив першого (бакалаврського) та другого (магстерського) piBHİB вищой освти спецальностей 014.07 середня освіта (географя) та 242 туризм 28 березня 2023 року м. запоржжя дар'ямалиновська»

Возможно, это изображение 5 человек, облако и текст

Возможно, это изображение 5 человек и текст

Возможно, это изображение 6 человек и текст

Возможно, это изображение 5 человек

Возможно, это изображение 5 человек и текст

 

Возможно, это изображение 5 человек и текст «zоотконференция просматриваете подпльота створити ← •звітну презентацю за результатами проходження виробничой практики PPT Canva поиск 5 балив доскисообщений выйти 28.03.2023»

Возможно, это изображение 5 человек и текст

Previous Article
Next Article