МАЙСТЕР-КЛАС “МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ПОШТОВИХ МАРОК ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН НА ПРИКЛАДІ ВИВЧЕННЯ ГЕОГРАФІЇ”

3 листопада 2023 р. в рамках І Міжнародної виставки «Рефлексивно-конструктивні новації забезпечення якості вищої освіти», присвяченій 100-річчю МДПУ імені Богдана Хмельницького, доцентом кафедри географії та туризму Байтеряковим О.З. було проведено майстер-клас «Методичні аспекти застосування поштових марок під час вивчення фахових дисциплін на прикладі вивчення географії».
Під час майстер-класу Байтеряков О.З. поділився досвідом і власною методикою застосування поштових марок в географічній освіті для формування ключових компетентностей учнів та студентів. Зокрема, розглядались методичні аспекти формування картографічної культури учнів, розвиток аналітичного і логічного мислення, складання різноманітних описів і характеристик за допомогою спеціальних завдань на підставі географічного змісту поштових марок. Як приклад, було наведено методику складання географічно-філателістичних карт адміністративно-територіального устрою України і її природно-заповідного фонду. Окрему увагу було приділено методиці встановлення міжпредметних зав’язків з літературою, історією, біологією, хімією та іншими дисциплінами.
Учасники майстер-класу мали можливість не тільки ознайомитись з новими методичними прийомами, але й насолодитись яскравим дизайном українських поштових марок, що відображають рідну природу, історію і сьогодення країни. Наприкінці майстер-класу учасники висловили позитивні відгуки про захід та побажання наступних зустрічей!

Возможно, это изображение 2 человека, толстый лори и текст

Возможно, это изображение 5 человек, телевизор и текст

Возможно, это изображение 5 человек и текст

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Возможно, это изображение 1 человек, карта и текст

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Возможно, это изображение 1 человек, карта и текст

Возможно, это зарисовка (2 человека, карта и текст)

Previous Article
Next Article