ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ

У 2019-2020 навчальному році ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» отримав честь втретє проводити Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з географії, на який надійшло 60 студентських наукових робіт із 28 закладів вищої освіти.
Як і минулі рази формат проведення конкурсу мав лишитися у сталому вигляді, проте загальнонаціональний карантин вніс своєрідні корективи. Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування студентських наукових робіт і на підставі їх заочного оцінювання 29 квітня 2020 року оголосила переможців Конкурсу. Наша студентка 3 курсу спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Шелудько Ольга зайняла ІІІ місце з темою: «Сучасна динаміка схилових гравітаційних процесів в межах Ботієвської зсувної ділянки». Науковий керівник: кандидат географічних наук, доцент кафедри фізичної географії і геології Гришко Світлана Вікторівна. Ольга приймає активну участь у студентському науковому житті факультету та університету, є автором і співавтором декількох наукових публікацій.
Вітаємо нашу переможницю і її наукового керівника з такою значною перемогою та бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

Previous Article
Next Article