З Днем Збройних Сил України!

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

На честь свята пропонуємо вам зробити пожертву ЗСУ, а також привітати рідних, друзів та всіх знайомих військовослужбовців.

День ЗСУ був заснований Верховною Радою майже відразу після здобуття незалежності в 1993 році. Дата свята була приурочена до дня прийняття Закону України “Про Збройні Сили України” 6 грудня 1991 року.

Зазвичай на День Збройних сил України проводяться паради і виставки військової техніки в різних містах, але в цьому році таких заходів, зрозуміло, не буде. Натомість українські захисники покауютьть свою майстерність на фронті.

Шановні воїни, службовці Батьківщині, вітаємо Вас з професійним святом. Бажаємо мирного неба над головою, здоров’я і успіхів.

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!

У День Збройних сил України від щирого серця побажати хочемо міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов’язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.Захисники і захисниці, ви найкращі. Дякуємо Вам за захист України!


Слава Україні,Слава Нації!

Previous Article
Next Article